lørdag 7. mars 2009

Minimøte


Hallozn!

Oppmøte: Sondre, Sigurd.
En improvisert klubb-møte denne lørdags aften. 
Starta med at vi surfa vinyl på den helfete platebutikken Tiger sine nettsider. Sjekk ut tigernet.no

Grunnen til dette smått uplanlagte møtet var imidlertid Sondres nyinnkjøte skive: Dead Kennedys - Give me convenience or give me death (1987)
Bootlegs og rarities-plate fra det skranglete, syrete, radikale, deilig punkbandet, innkjøpt på "Brukt og nytt" i Sjøgata. Fyldigere anmeldelse kan komme senere fra DK-entusiasten.
Høydarer:
- To drunk to fuck
- Holiday in Cambodia
- Saturday night holocoust
- Short songs (vokalisten roper "I like short songs" 13 ganger)

Vi har forøvring ikke glemt Talking Heads og Gang of four, som vi skal lytte til neste gang.

Sigurd skal til London i vinterferien og finner han nais vinyl, ja da finner han det.

En generasjons slit


Av mangel på oppdateringer og underholdning her (og fordi Trude ba om det) slenger jeg opp ett bilde av platesamlinga i Bjørndalslia 102. Samlingen er av den heller varierte sorten, og inneholder alt fra Dire Straits-Brothers in Arms, til Harald Heide Steen jr-Harald synger griseviser. I det hele tatt er samlingen ingen ensporet tirade av en og samme sjanger, men heller et ganske bredt utvalg som tar for seg de fleste sjangere. 

F.eks inneholder den Bob Marley-Babylon By Bus, en live vinyl med svært bra sanger. På den andre siden har vi punk i Dead Kennedys (jeg kjøpte 2 stk DK vinyler på torsdag), Talking Heads-True Stories og til og med engelsk kurs for de som trenger det.

En generasjons innsamling har ført til en bred og god samling, og jeg har allerede bynt å bygge videre på den. Laiz fra Sondre

Besøk